Mozaïek tegels

Bij Tegelbedrijf  ’t Bosch bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar mozaïektegels. Deze tegels zijn op verschillende manieren toe te passen, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en groottes.

Voor welk materiaal u kiest, is afhankelijk van het doel van de mozaïektegels. Wilt u er een vloer van maken, een wand of een plafond? Is het voor in de badkamer, woonkamer, keuken, toilet of toch voor het zwembad?

Voor elk gebruiksdoel zijn namelijk verschillende materialen te gebruiken. Voor zwembaden kunt u bijvoorbeeld voor glasmozaïek kiezen, maar is een mozaïeksteen van metaal af te raden. In onze showrooms staan deskundige medewerkers voor u klaar die u helpen de juiste keuze te maken. Als u het doel van de mozaïektegel uitlegt aan het personeel, vertellen zij u welke tegeltjes het best te gebruiken zijn, maar ook adviseren zij u in grootte en kleur van de steentjes.

 

Pracht en praal

Met mozaïek kunt u ware kunstwerken maken, maar ook is het mogelijk om het geheel een prachtige, maar toch simpele uitstraling te geven. Ook de kleur van mozaïekstenen kan de ruimte geheel beïnvloeden. Aardetinten geven bijvoorbeeld een warme, rustige uitstraling, terwijl blauw juist verfrissend werkt en bijvoorbeeld een wit of crèmekleurig tegeltje eenvoud en schoonheid uitstraalt.

Prachtige mozaïeken zijn bijvoorbeeld te zien in sauna’s, zwembaden, relaxruimten en badkamers. Ook in meditatieruimten wordt veelvuldig gebruik gemaakt van deze kleine tegeltjes. Maar ook in uw eigen badkamer, keuken of woonkamer kunt u uw bezoekers en gasten versteld doen staan van prachtige mozaïeken.

 

Een lastig karwei
 
Voor iemand die nog nooit met mozaïekstenen gewerkt heeft, is het vaak een lastige klus om de tegeltjes te zetten. Onze medewerkers zullen u precies uitleggen hoe u het beste te werk kunt gaan, maar ook kunnen onze speciaal opgeleide mensen de mozaïektegels in elk gewenst patroon bij u plaatsen. Vraag één van onze medewerkers om advies en om een offerte op te maken. U weet dan precies waar  u aan toe bent.
 
 
 
Voorraad

Wij kopen voorraden tegels en mozaïek groot in, waardoor u als klant kan genieten van scherpe tarieven. Ook hebben wij alle soorten, kleuren en merken in voorraad, zodat u vandaag nog aan de slag kunt gaan met tegels zetten. Heeft u geen eigen vervoer of heeft u veel tegels ingekocht? Wij bezorgen de tegels ook bij u thuis!

 

Patronen samenstellen

Een patroon van mozaïek samenstellen kan behoorlijk ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wij beschikken over enkele computerprogramma’s die snel en gemakkelijk het door u gewenste patroon kunnen samenstellen. Een automatisch rekenprogramma berekent de hoeveelheid mozaïektegels die u per kleur en type nodig heeft om tot het patroon te komen. Zo heeft u nooit te weinig steentjes aangeschaft en komt u ook nooit met een overschot te zitten. Tevens kunt u zelf heel gemakkelijk een patroon samenstellen. Wij helpen u dan met uitrekenen van de benodigde hoeveelheid mozaïekstenen.

 

Lepelstraat:

Steenbergseweg 65
4664 RV Lepelstraat

Onze showroom bezoeken?

Maak een afspraak. Je bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag (avonduren is ook mogelijk).

Wij helpen u graag verder. Bel: 0164 - 68 75 08