Vloertegels

Natuursteen

Nog amper tien jaar geleden waren vloertegels met een natuursteenlook erg simpel en onnatuurlijk. Tegenwoordig is de productie van vloertegels met een natuursteenlook zeer hoogwaardig en natuurgetrouw. Deze vloertegels zijn niet meer van echt natuursteen te onderscheiden. Er zijn natuursteentegels in verschillende maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Onze ervaring heeft geleerd dat de maat 60×60 cm het populairst is.

Een stenen tegelvloer welke niet van echt natuursteen te onderscheiden is, geeft de ruimte een warme uitstraling, de tegels zijn erg duurzaam, hygiënisch en vergen weinig onderhoud (in vergelijking met stenen van echt natuursteen). Ook is het bij ons mogelijk om vloerverwarming in te bouwen, de tegels zijn hierop aangepast. Door vloerverwarming toe te passen, is het comfort erg merkbaar en het scheelt u aanzienlijk in de stookkosten.

 

Vloerverwarming

Wij merken dat mensen steeds meer gaan kiezen voor vloerverwarming. Dit is niet alleen een milieubewuste keuze omdat het uw stookkosten omlaag brengt, het brengt tevens comfort met zich mee. U heeft nooit meer koude voeten en het huis wordt en blijft warmer met vloerverwarming. Vraag aan één van onze medewerkers of zij een berekening kunnen maken van de kosten voor vloerverwarming. Tevens zullen onze deskundige medewerkers u advies geven, voorlichten en u enkele voorbeelden van vloerverwarming laten zien.

Praktische tegels voor elk doeleinde is een andere tegel nodig. In uw keuken of gang zult u andere vloertegels leggen dan wel Matenke u voor de badkamer zou gebruiken. Elke tegel uit ons assortiment heeft unieke kenmerken en is vaak voor verschillende doeleinden bruikbaar. Zeker voor een doucheruimte is het van belang dat de tegels goed tegen water, vocht en waterdamp kunnen. Geef uw wensen door aan onze medewerkers en zij zullen u advies op maat geven.Wij leveren vloertegels in verschillende maten. Er is geconstateerd dat steeds meer mensen voor grote vloertegels kiezen, maar ook alle kleine maten vloertegels hebben wij in ons assortiment. Welke grootte u kiest, is afhankelijk van uw eigen wensen en de locatie waar u de tegel gaat plaatsen.

 

Patronen

Het is steeds meer ‘in’ om patronen in uw tegels te leggen. In de tuin is dit al tientallen jaren een trend, maar in huis wordt er nu ook steeds meer gebruik van gemaakt. Door  gebruik te maken van tegels met verschillende formaten, verschillende kleuren of verschillende texturen, kunt u een unieke tegelvloer samenstellen die niemand anders heeft. Wij beschikken over verschillende programma’s om eenvoudig een patroon in een tegelvloer te maken. Het programma berekent daarna simpelweg hoeveel tegels u van welk soort moet hebben en hoe groot de tegels moeten zijn. Zo heeft u nooit een overschot aan tegels en komt u ook nooit tegels tekort.

 

Simpele tegels

Het assortiment aan vloertegels is het laatste decennia flink uitgebreid, onder andere met tegels voor vloerverwarming, met natuursteenlook of met een houtpatroon. Natuurlijk bent u voor de simpele, witte vloertegel bij ons ook aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer uitgebreid waardoor iedere bezoeker tevreden naar huis gaat met de vloertegel naar keuze.

Wij kopen de vloertegels in grote hoeveelheden in, zodat wij de tegels tegen een laag tarief kunnen aanbieden aan onze klanten. Bovendien hoeft u geen weken of maanden te wachten op uw tegels, maar kunt u deze direct mee naar huis nemen om ze dezelfde dag nog  te zetten!

 

Vloertegels met parket- of houtpatroon

Sinds een paar jaar beschikken wij ook over tegels met een patroon van hout of parket. Doordat vele mensen kiezen voor vloerverwarming, is een tegel een betere warmtegeleider dan echt hout. Wilt u genieten van zowel vloerverwarming als de look van houten planken of parket? Dan is de vloertegel met een houtpatroon voor u het meest geschikt! Daarnaast zijn tegels beter te onderhouden dan echt hout. U hoeft er nagenoeg geen onderhoud aan te plegen zoals schuren of lakken. Ook vochtplekken in het hout zijn met onze vloertegels met houtprint verleden tijd!

Lepelstraat:

Steenbergseweg 65
4664 RV Lepelstraat

Onze showroom bezoeken?

Maak een afspraak. Je bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag (avonduren is ook mogelijk).

Wij helpen u graag verder. Bel: 0164 - 68 75 08