Wandtegels

Bij tegelbedrijf Bosch bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar wandtegels, vloertegels en vloerverwarming. Ons assortiment wandtegels is zeer uitgebreid en gevarieerd. Enkel A-merken komen door de strenge selectieprocedure, zodat u gegarandeerd beschikt over de beste tegels voor uw wanden en muren. Zo’n 200 merken zijn bij ons in de showroom aanwezig, elk type met verschillende eigenschappen. Natuurlijk zijn de tegels in verschillende kleuren, motieven en structuren verkrijgbaar. Ook zijn onze wandtegels allemaal geschikt voor vloerverwarming. Vraag één van onze medewerkers voor informatie, advies en tips en trucs.

 

Voor elke wens een andere tegel

U komt bij ons in de zaak met een speciale wens. U weet aan welke eigenschappen de tegel moet voldoen en voor welk doel de tegels bestemd moeten zijn. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij de juiste keuze. Natuurlijk bent u vrij om zelf een kijkje te nemen in één van onze showrooms. De medewerkers van Tegelbedrijf Bosch zijn goed opgeleid en hebben een ruime ervaring in het helpen van klanten, het benoemen van kwaliteiten van tegels en hebben zij gedegen trainingen gehad om u van het beste advies te voorzien. Wat uw wens ook is, u kunt bij de medewerker uw verhaal kwijt en zij kijken samen met u naar tegels die over de juiste eigenschappen beschikken.

 

Formaat, vorm, structuur en kleur

Van de meeste wandtegels hebben wij meerdere formaten, vormen, structuren en kleuren in voorraad. Omdat wij alle tegels in grote voorraden inkopen, kunnen wij de tegels tegen zeer scherpe prijzen aan u verkopen. U geniet dus van een scherpe prijs en u kunt de tegels direct mee naar huis nemen om aan de slag te gaan. Bij ons geen lange levertijden van soms meer dan een maand, maar directe levering. Ook kunnen wij bij u aan huis bezorgen. Dit is vooral handig als u geen eigen vervoer heeft of u grote hoeveelheden wandtegels nodig heeft.Elke tegel heeft aparte eigenschappen, verschillende formaten, vormen, structuren enkleuren.  In onze showroom zijn de tegels op logische volgorde geplaatst, zodat u zeer gemakkelijk bij de tegels komt waar u naar op zoek bent. Dit scheelt u een lange rit door de showroom.

 

Geen dagelijkse kost

U gaat niet dagelijks naar de tegelhandel om nieuwe tegels uit te kiezen. Daarom is het maken van de juiste keuze vaak een lastig parket voor de klant. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u het juiste advies te geven en u te helpen om een keuze te maken. Er word onder andere aan u gevraagd voor welk doeleinde u de tegels wilt gaan gebruiken. Voor in de badkamer heeft u immers andere tegels nodig dan tegels voor in de keuken of gang. De medewerker zal u de verschillen uitleggen tussen de diverse tegels, maar u ook uitleg geven over de eigenschappen van de tegel die u op het oog heeft. De wens van de klant staat hierin altijd centraal, dus u gaat altijd tevreden naar huis, mét de perfecte wand.

 

Lepelstraat:

Steenbergseweg 65
4664 RV Lepelstraat

Onze showroom bezoeken?

Maak een afspraak. Je bent van harte welkom van dinsdag t/m zaterdag (avonduren is ook mogelijk).

Wij helpen u graag verder. Bel: 0164 - 68 75 08